- 2 tot 4 potjes yoghurt natuur 0 procent vet
- snuif zout en 2 snuifjes peper
- 2 teentjes look fijn gesnipperd
- 2 komkommers geraspt
Meng alles en laat even trekken in de koelkast. Superlekker als saus bij slaatjes, zeevruchten, gebakken kip, kalkoen of vis.
Dukandagboek van Lady Dukan, gefascineerd door de methode en op zoek naar leuke recepten en afwisselende dagschema's
Proteinedag: stokvis/wijtingfilet
Terug een proteinedag. Wegens wat tijdgebrek heb ik teruggegrepen naar een dagplanning van vorige week. Klassiek ontbijt yoghurt natuur met kaneel en haverzemelen, tussendoor surimistaafjes (ik ben verslaafd) en als middagmaal gegrilde stokvis (wijting) met dillesausje (yoghurt peper oregano paprikapoeder).
's Avonds maakte ik een zeevruchtenschoteltje (scampi's, kokkels, koude mosselen) met een yoghurtsausje gekruid met look en dille.
![]() |
wijtingfilet is goedkoop en bakt heel makkelijk in een paar druppels citroen. Het is heerlijk van smaak. Ik eet er zo'n 3. Het is lekker smullen |
's Avonds maakte ik een zeevruchtenschoteltje (scampi's, kokkels, koude mosselen) met een yoghurtsausje gekruid met look en dille.
Abonneren op:
Posts (Atom)